Nielsen-scoring var ikke nok for Team Europe i nat

Foto: Jan Korsgaard

Der spilles testkampe på livet løs op til den kommende World Cup of Hockey, og i nat var det så “danskerholdet” Team Europe, der igen skulle på is mod Team North America, der havde vundet et tilsvarende opgør med 4-0 for et par dage siden. I nat blev det 7-4.

Og i en hæsblæsende første periode fik europæerne igen at mærke, hvilken fart, der er i skøjterne hos det nordamerikanske U23-mandskab, der har et hav af unge stjerner på holdet.

Allerede efter syv minutter havde Aaron Ekblad (to mål) og Dylan Larkin bragt nordamerikanerne på 3.0, inden der blev reduceret af franske Pierre-Edouard Bellemare i det niende minut. Men inden periodens udmunding havde Morgan Rielly og Johnny Gaudreau reelt afgjort kampen til nordamerikanernes fordel.

I resten af kampen sled og slæbte europæerne for at finde spillet frem mod selve World Cup, hvor Frans Nielsen og co. formentlig vil gå stærkt undertippet ind.

Team Europe kom helt op på 4-5, og Nielsen leverede både en scoring (4-5) og en assist på Marian Gaboriks 3-5-mål, inden North America satte tingene på plads med et par scoringer til sidst.

Frans Nielsen var den dansker med suverænt mest istid (19:42), mens Jannik Hansen fik 14:44 minutter og dermed fem minutter mere end i første kamp. Til gengæld var Mikkel Bødker helt nede på under 10 minutters istid og fik dermed kun halvt så meget at gøre med som i den første match.