Nicklas Jensen ligner endnu en VM-forstærkning

Ok, den er ikke bekræftet hundrede procent endnu, men noget tyder på, at også Nicklas Jensen nu er højaktuel som dansk VM-forstærkning. NY Rangers-nederlaget i aftes på 3-6 mod Pittsburgh betød nemlig, at Rangers blev verfet ud af kampen om Stanley Cup-trofæet og dermed er mulighederne for Nicklas Jensen-deltagelse også steget betragteligt.

Jensen var blandt Rangers’ skjulte reserver, der altså ikke spillede under playoff, men bare stod i venteposition, hvis såfremt i fald. Han fik ikke spilletid i slutspillet.

Mon ikke den målfarlige angriber er klar til at tørne ud for Danmark i Moskva – og måske allerede klar til at flyve ind til Slovakiet til to testkampe?

Allerede for en uges tid siden var DIU i dialog med Rangers-manageren, hvor general manager Kim Pedersen sagde følgende:

– Vi er i løbende dialog med Rangers’ general manager Jeff Gorton. Lige nu og under første runde-serien mod Pittsburgh, vil de gerne have Nicklas med i truppen, men vi tager en snak efter at første runde er overstået. Får vi på et eller andet tidspunkt grønt lys til at tale med Nicklas, så griber vi chancen og håber han er klar til at spille for Danmark, sagde Kim Pedersen til FACEOFF.dk.

Nicklas Jensen har ikke spillet VM-kampe endnu i indeværende sæson, men i AHL snuppede han 37 point i 68 kampe for Utica Comets og Hartford Wolf Pack og blev i løbet af sæsonen tradet fra Vancouver-organisationen til New York Rangers.