Nicklas Jensen i topform nyder tilværelsen i Jokerit

Nicklas Jensen - Danske landshold - Foto: Bluelinemedia.dk -

Nicklas Jensen er i storform i indeværende sæson og bejler helt oppe i toppen af pointligaen i verdens næstbedste liga. Jensen spiller sin anden sæson i KHL, og han har i den grad været flyvende. Det har man kunnet se på de videoklip, der har floreret af danskeren fra Jokerits hjemmekampe. Modstanderne har ganske enkelt svært ved at følge med.

– Ligesom alle andre skal jeg spille godt begge veje. Men med den spillertype, jeg er, skal jeg også producere point kontinuerligt. Det forventes af mig, og det forventer jeg også af mig selv. Jeg ved også, at jeg har mere i mig. Der har også været chancer, jeg har brændt, som jeg burde have scoret på. Men jeg er fint tilfreds med min start, siger Nicklas Jensen i et interview med Herning Folkeblad.

Jensen glæder sig over, at trænerskiftet fra Erkka Westerlund til den tidligere finske – og ret så udskældte – landstræner Lauri Märjamäki er forløbet uden de store problemer.

 – Lauri har gjort et rigtigt godt stykke arbejde med os. Jeg synes også, at vores nye spillere er faldet fint til, og så har vi stadig en stærk stamme fra sidste sæson. Vi har lidt af det hele og to gode målmænd, vurderer Nicklas Jensen.

Jokerit er trods nederlaget på 0-3 mod Jekaterinburg for nylig kommet fremragende fra start på sæsonen. Og målet er, at den finske klub skal gå hele vejen i denne sæson. Samtidig nyder Nicklas Jensen samværet med sine danske holdkammerater. 

– Vi har det rigtigt godt sammen. Det er ret specielt, at vi kan være fire danskere på et af de store hold i verdens næstbedste liga, og det nyder vi. Vi spiser tit frokost sammen, og på udebaneture deler jeg altid værelse med Oliver, og Peter og Jesper deler værelse. Det er rart, at man kan snakke dansk engang imellem, siger Nicklas Jensen.