Nicklas Jensen forlænger sin kontrakt med Jokerit

Foto: Jan Korsgaard

Den danske landsholdsspiller Nicklas Jensen, der snart møder ind i Aalborg, hvor landsholdet skal forberede sig frem mod VM, har fået sin foreløbige klubfremtid på plads.

Jensen fortsætter i den kommende sæson hos Jokerit Helsinki og går dermed ind i sin tredje sæson i KHL-klubben. I fjor lavede han 39 point i 48 kampe for Jokerit og er anerkendt som en af de skarpeste angribere i hele KHL.

Nicklas Jensen bliver af Jokerits General Manager Jari Kurri endda kaldt KHL’s bedste målscorer, så forventningerne er store til Jensen, der også har rundet NHL i den karriere, der efterhånden har bragt den danske angriber vidt omkring. 

Selv siger Nicklas Jensen, at han ikke kunne forestille sig at spille noget bedre sted end i Jokerit i den kommende sæson. 

– De to seneste sæsoner har været de bedste i min karriere, og jeg er begejstret for, at jeg kan fortsætte endnu en sæson i klubben. Jeg elsker at spille i den her klub og at bo i Helsinki. Jeg vil have holdet til at komme videre fremad end vi hidtil har været i stand til – og jeg er sikker på, at muligheden er der, siger den danske angriber.