Nicklas Jensen forlænger med Jokerit

Nicklas Jensen forlod sidste sommer NHL til fordel for den finske KHL-klub Jokerit, og opholdet i Helsinki-klubben har indtil videre været en stor succes.

Derfor er parterne også blevet enige om at forlænge samarbejdet med endnu et år, så 25-årige Jensen er også i den kommende sæson at finde i Jokerit-trøjen.

– Jensen var en af de afgørende spillere på holdet i sidste sæson, og vi er glade for, at han bliver hos os i den kommende sæson. Vi tror, at han har potentiale til at blive endnu bedre, siger Jokerits general manager Jari Kurri i en pressemeddelelse.

Nicklas Jensen lavede 37 point i 54 grundspilskampe i sin første sæson som Jokerit-spiller, og i slutspillet blev det til seks point i 11 kampe. Jensen var efterfølgende en del af det danske landshold, som spillede VM på hjemmebane, og her lavede han to mål i de syv kampe, Danmark spillede i turneringen.

Før skiftet til Jokerit blev Nicklas Jensen noteret for seks point i 31 NHL-kampe for Vancouver Canucks og New York Rangers, og i 2016/17-sæsonen blev han udtaget til AHL’s All Star-kamp efter en række stærke præstationer for Hartford Wolf Pack.