Nicklas Hansen: Slutspillet er allerede begyndt

Foto: Jan Korsgaard

Gentofte Stars vandt i aftes for første gang siden 27. oktober over et andet Metal Liga-hold end Herlev, og sejren over Odense kom i den grad som en tiltrængt opmuntring til Stars-folkene. 108 tilskuere jublede – bortset fra de tilrejsende Odense-fans – over den første Gentofte-sejr over Bulldogs i fem forsøg i sæsonen.

Paradoksalt nok var det ikke den bedste kamp, Stars har spillet på det seneste, påpegede backen Nicklas Hansen efter kampen.

– Det var nok ikke den kamp, det seneste stykke tid, hvor vi fortjente at få point i forhold til spillet. Det var en rodet affære, men selvfølgelig var der god stemning i omklædningsrummet. Det er klart. Selvfølgelig var det vigtigt, at vi endelig fik tre point igen, siger han til FACEOFF-online.dk.

– Det var en egentlig en storspillende Teemu (Seppänen) i målet, der var hovedårsagen til, at vi holdt hjem i aftes, tilføjer Hansen.

Gentofte kom foran på to hurtige mål i første periode, men kom under tungt pres i midtperioden, hvor Odense vandt skudstatistikken med hele 21-4. Her var det altså, at den lille finske mand i målet for alvor reddede Nicklas Hansen og co.

– Slutspillet er allerede begyndt for vores vedkommende. Vi ved, at hver eneste kamp er vital. Holder vi os til vores gameplan og tro på vores koncept, så kommer vi ud “on top”. Vi tror på det, siger Nicklas Hansen.

Gentofte er to point efter Aalborg og har opgør mod Rødovre i weekenden i vente.