Nicklas Carlsen fortsætter i Rødovre

Foto: Jan Korsgaard

Nicklas Carlsen har skrevet kontrakt med Rødovre Mighty Bulls for den kommende sæson, skriver klubben i en pressemeddelelse med følgende ordlyd.

– Jeg er rigtigt glad for at skulle spille et år mere i Rødovre. Jeg ser frem til forhåbentligt at vinde en masse ishockeykampe, da det jo er det, som det hele handler om, smiler en glad Carlsen.

– Jeg synes, at vi i længere perioder sidste år viste, at vi kan være med, hvor det er sjovt. Den måde vores sæson endte på var nok det mest skuffende, jeg har været med til. At vi ikke slog til i en kamp syv i en fyldt arena var hårdt og slet ikke godt nok! Så jeg håber og tror, at det er et mere sultent og et revanchelystent Rødovre-hold til næste sæson.

Nicklas Carlsen producerede i sæsonen 40 (16+24) point i grundspillets 50 kampe samt to mål i slutspillet, hvilket er karrierens bedste indtil videre.

– Med pointene handler det selvfølgelig om, at du finder en god kemi med dem du spiller i kæde med, og det synes jeg, at jeg specielt gjorde i den sidste halvdel af sæsonen. Så tror jeg også, at det er den måde som Magnus vil have, vi spiller på, som passer mig godt, fortæller han og tilføjer:

– Men jeg føler dog stadig, at det kan blive bedre og jeg synes blandet andet, at jeg har tendens til at afslutte for lidt og det er noget, der skal arbejdes på – både på isen men også mentalt.

Som den eneste spiller på holdet var Nicklas Carlsen med i samtlige af sæsonens 57 kampe. En skades- og sygdomsfri sæson for den 27-årige forward, der har kunnet mærke de mange kampe i kroppen, men efter en hvileperiode nu er klar til at se frem mod de kommende udfordringer:

– Holdets målsætning er svært at svare på nu, det er jo noget som vi sætter os ned – spillere og trænere – og snakker om inden sæsonstart. Men hos mig vil det altid være at vinde! Min egen målsætning er at gøre, hvad der skal til for at hjælpe holdet med at vinde flest mulige ishockeykampe. Og selvfølgelig fortsætte med at udvikle mig og blive en bedre ishockeyspiller, slutter han.