Nick Olesen tager to White Hawks-sæsoner mere

Foto: iShoot.dk

Nick Olesen er i vælten for øjeblikket. Ikke blot er han den mest scorende spiller i Metal Ligaen, han blev også i går udtaget til landsholdet. 

I dag fortæller Frederikshavn White Hawks, at Olesen såmænd har forlænget sin kontrakt med klubben for yderligere to sæsoner. 

White Hawks skriver: 

Nick Olsen er en ombejlet spiller i danske og udenlandske klubber, så derfor er vi ekstra stolte over at vi kunne forlænge hans kontrakt med yderligere to år. Klubben har et ønske om have så mange spillere af egen avl som muligt, og vi er derfor rigtig glade for, at Nick fortsætter i Frederikshavn de næste to år.

Selvom Nick Olesen i denne sæson har været en af Metal Ligaens bedste spillere, så tror vi på, at han kan udvikle sig yderligere. Han vil i de kommende sæsoner uden tvivl få endnu mere ansvar på holdet, og vi ser frem til mange scoringer fra ham i de kommende sæsoner.

Selv siger Nick Olesen om forlængelsen.

-Jeg er rigtig glad for forlængelsen af kontrakten med White Hawks, da jeg arbejder målrettet efter at komme til at spille på så højt et niveau som muligt. Indtil jeg er klar til dette, kan jeg ikke forestille mig at spille i nogen anden klub end min moderklub, forudsat selvfølgelig, at forudsætningerne i klubben er til stede.