Nick Olesen får yderligere to sæsoner i Frederikshavn

Foto: Jan Korsgaard

Nick Olesen kom i fjor fra den svenske klub Brunflo til Frederikshavn White Hawks, og nu har nordjyderne forlænget kontrakten med den arbejdsomme angriber for endnu to sæsoner. Dermed fortsætter Olesen i sin barndomsklub.

Nick fik sat mange positive præg på holdet, og vi glæder os over at kunne beholde Nick i de kommende to sæsoner. Samtidig er det en fordel at Nick allerede har spillet den sidste del af sidste sæson i Frederikshavn, og at han nu kan være med i opstarten til sæsonen og være helt med på de systemer træneren vil indføre på holdet, lyder det fra White Hawks-ledelsen i en pressemeddelelse.

– Vi er klar over der er stor interesse for Nick i flere udenlandske klubber, hvor han allerede har prøvet sit talent af flere steder. Vi tror på vi kan udvikle Nick yderligere med masser af spilletid i Metal Ligaen, inden han måske igen prøver sit talent af i udlandet, lyder det videre.

-Jeg er glad for forlængelsen af min kontrakt med White Hawks. Jeg udviklede mig meget på den korte tid jeg var her i sidste sæson, og jeg tror på jeg kan udvikle mig endnu mere i næste sæson. Jeg vil ikke ligge skjul på, at mit mål er at komme til Sverige igen, men nu gælder det White Hawks, hvor jeg forventer vi spiller med i toppen af ligaen igen til næste sæson, siger Nick Olesen selv.