NHL: Winnipeg overfaldet af stærke Nashville

Nashville Predators, sidste sæsons Stanley Cup-finalister, havde inden nattens kamp mod Winnipeg Jets vundet 1o af de seneste 11 kampe, og mødte en flot rejsetrætte Jets-spillere, der spillede den sjette udekamp på stribe.

Det udnytttede Predators ved at skrue tempoet op fra start og “overfalde” Winnipeg Jets-mandskabet, der ikke fik et ben til jorden i de første 20 minutter.

Faktisk var Nashville så flyvende, at stillingen allerede efter ni minutter var 3-0 til hjemmeholdet, der havde fået mål af Kevin Fiala, Viktor Arvidsson og Austin Watson. 

Nashville førte skudstatistikken 20-3 efter blot 11 minutter og Predators scorede endda to gange i samme undertalssituation, da det blev 2-0 og 3-0. 

Den føring holdt helt frem til tredje periode, hvor Kyle Connor fik reduceret for Winnipeg, men den stærke Jets-offensiv blev gennemgående holdt i en skruestik af Nashville, der nu er oppe på siden af Tampa Bay som det bedste hold i NHL. Begge hold har som de eneste to nøjagtig passeret 100 point, og Nashville har endda en kamp færre.

Nikolaj Ehlers spillede 18:15 minutter og blev noteret for -1 i plus/minus-statistikken og to minutter for roughing i slutfasen. 

Patrik Laine fik assist på 1-3-scoringen, og finnen fik dermed point for 13. kamp, hvilket er rekord for det “nye” Winnipeg Jets-franchise.