NHL: Wild og Kings reducerede

Minnesota Wild var tilbage i vante omgivelser, da de tog i mod Dallas Stars i kamp3 i serien. Stars med to sejre i de første to kampe og dermed en 2-0 føring. Wild havde kun lykkedes at score et mål i de to første kampe, så det var et anderledes sultent hjemmehold der kom på isen til denne kamp.

Wild fik dog en skræklig indledning på kampen, Patrick Sharp med to mål inden for de første fire minutter også var udeholdet oppe med 2-0. Wild bevarede dog roen og kom godt igen allerede inden første periode var overstået havde de fået reduceret føringen til 1-2 ved Chris Porter.

I anden periode blev reduceringsmålet fulgt op af to mål yderligere, således at hjemmeholdet var oppe med 3-2 inden sidste periode. Sejrsmålet faldt i starten af tredje periode, ved Mikko Koivu i powerplay, så havde Wild scoret fire ubesvaret mål. Stars med en reducering til 4-3, men det hjalp ikke meget, fordi Jason Pominville gjorde det til kampens resultat 5-3 i tomt net med lidt over et minut tilbage at spille i.

2-1 føring til Stars inden kamp4 på onsdag.

Kings vandt efter overtid

Playoffs måske mest intense serie fik nyt liv i nat, da det lykkedes Los Angeles Kings at reducere til 2-1 i kampe igennem en overtidssejr i kamp3 på udebane i HP Pavillion i San Jose.

Sharks kom ellers foran med 1-0 ved Joe Thornton, som virkelig har været en dominerende skikkelse i serien indtil videre, men en hurtig udligning fra gæsterne bragte balance i regnskabet igen. Det var Anze Kopitar med målet for udeholdet.

Spillet bølgede frem og tilbage i hele kampen og begge de to holds målmænd var ude i store rednings aktioner for at holde pucken ude af nettet.

Selvom pucken flere gange hoppede og dansede tæt inde under mål, måtte kampen ud i en fjerde periode for at finde sin vinder, og her blev Tanner Pearson den store helt, da han vendte spillet på Sharks’ blå linje og løb ned i en to-mod-en situation og sendte pucken i mellem benene på Martin Jones i kassen.

Dermed fører Sharks med 2-1 i kampe inden der venter endnu kamp i San Jose på onsdag.