NHL: Washington vandt finalerevanchen sikkert

Der vil for altid være noget over kampene mellem Washington Capitals og Vegas Golden Knights, der vil minde de to klubbers fans om dengang da Washington for første gang vandt Stanley Cup og dengang da Vegas sensationelt spillede sig i finalen som nyt franchise i NHL.

I nat dansk tid mødtes de to mandskaber for første gang siden Stanley Cup-finalen i foråret, og det blev nøjagtig som i finalen Washington, der havde skøjten forrest.

Hjemme i Capital One Arena var Evgeny Kuznetsov forrygende – som han også var i slutspillet – og rullede af sted med et mål og tre assister. Washington vandt 5-2 over rivalerne.

Kuznetsovs 1-0-mål i første periode og Alexander Ovechkins 2-0-kasse i anden periode betød, at Vegas måtte halte efter i kampens sidste halvdel. Golden Knights formåede ikke at komme op på siden af hjemmeholdet, som kampen skred frem.

Dermed må Washingtons sæsonstart efterhånden siges at være vellykket, for Capitals ligger nu med fem point for tre kampe og har scoret 18 mål. Det ser ikke ud til, at tømmermændene ovenpå Stanley Cup-triumfen har svækket hovedstadsholdet.

Lars Eller vandt halvdelen af sine 16 faceoffs i nat og noterede sig for -1 i plus/minus-statistikken og 14:23 minutter på isen i Washington.