NHL: Washington tabte i OT til varme Flyers

I Philadelphia kan de ikke få armene ned for øjeblikket. Byens hold i NFL, Eagles, kvalificerede sig i nat til Super Bowl, og byens ishockeyhold, Flyers, er lige nu også stærkt kørende.

Selv med ishockeyhjerte må man dog indrømme, at en plads i Super Bowl er noget større end Flyers’ øjeblikkelige topform i NHL.

I aftes dansk tid vandt Flyers sin tredje sejr på stribe. Denne gang 2-1 over Lars Eller og Washington Capitals. 

Flyers måtte ud i overtid for at hive sejren hjem og Travis Konecny blev matchvinder blot 27 sekunder inde i ekstraperioden. 

Det var Washingtons tredje kamp siden den såkaldte “bye week” med en lille uges ferie, og det var tredje gang, Capitals måtte lide et nederlag. To af nederlagene dog efter overtid, men Lars Eller og co. leder lidt efter formen for øjeblikket.

Danskeren spillede godt et kvarters tid for Capitals og gjorde sig for enkelt gangs skyld ikke bemærket på kamprapporten. 

I sine 18 skift var han hverken involveret i noget dramatisk frem eller tilbage i fem mod fem-spillet og kunne derfor notere sig et nul i plus/minus-rating. 

Capitals stadig lunt i spidsen af Metropolitan Division med fem point ned til New Jersey på andenpladsen, mens Philadelphia med den seneste formtop har sneget sig ind på en slutspilsplads i det vildt tætte ræs omkring stregen.