NHL: Washington og Eller gav Pittsburgh femte nederlag i træk

Washington Capitals-målmand Braden Holtby var strålende i nat, da de forsvarende mestre vandt over rivalerne fra Pittsburgh med 2-1. 

Holtby reddede hele 41 skud fra Pittsburgh, der er røget ind i en temmelig grum stime, som slet ikke ligner Sidney Crosby og co. Penguins har nemlig tabt de fem seneste kampe og har blot scoret et point i den række af kampe.

I nat kom frustrationerne ud i lys lue, da Evgeni Malkin i tredje periode tacklede T.J. Oshie så højt, at Malkin blev sendt i omklædningsrummet og nu skal til høring hos NHL’s disciplinære komité.

Det paradoksale i den hændelse var, at T.J. Oshie efter at være blevet tjekket for hjernerystelse kom ind og fik scoret det afgørende mål med blot 74 sekunder tilbage af kampen. 

Tidligere i kampen havde T.J. Oshie såmænd været ude for at blive syet med to sting efter at være ramt af en høj stok, så det var noget af en aften for Washington-forwarden. 

Sidney Crosby og Alexander Ovechkin – hvem ellers? – scorede kampens to første mål og Lars Eller spillede solide 17:08 minutter i kampen. Han blev brugt flittigt både i overtal og undertal, så det var alt i alt en fin aften for den danske forward. 

Washington er nu to point foran Pittsburgh i den ekstremt tætte Metropolitan Division.