NHL: Washington lever stadig i Stanley Cup-slutspillet

Der var pres på grundspilsvinderne fra Washington Capitals før lørdagens hjemmekamp mod Pittsburgh Penguins. Værterne var nede med 3-1 i serien og skulle derfor vinde for at holde sig i live i slutspillet.

Det lykkedes, fordi målmand Braden Holtby og superstjernen Alexander Ovechkin steppede op og i fællesskab sikrede de Capitals en livsvigtig 3-1-sejr, som betyder, at Pittsburgh nu fører med 3-2 i serien før tirsdagens kamp seks, hvor de kan afgøre sagerne på egen is.

De to holds powerplay havde en god aften i Verizon Center lørdag aften. Capitals omsatte to af sine fem overtalssituationer til mål, mens Penguins lavede et mål på to powerplays.

Alexander Ovechkin var første mand på måltavlen, da han bragte værterne foran efter fire minutters spil. Chris Kunitz udlignede tre minutter senere for gæsterne, som sad på første periode uden at få scoret yderligere.

Fire minutter inde i anden periode slog hjemmeholdet igen til i powerplay. Denne gang satte T.J. Oshie pucken i nettet, mens Alexander Ovechkin stod for oplægget. Midt i perioden scorede Justin Williams til slutresultatet 3-1, som sikrer Washington mindst en kamp mere i årets slutspil.

Braden Holtby blev kåret til kampens spiller i et opgør, hvor han bevarede roen og leverede en fejlfri indsats, selvom Penguins vandt skudstatistikken med hele 31-19.

Se højdepunkter fra kampen her: