NHL: Washington fik klø hos veloplagte Pittsburgh

Nu begynder snakken med sikkerhed igen. Den om, hvorvidt Washington Capitals vil kunne klare ærkerivalerne fra Pittsburgh i en bedst af syv-serie i slutspillet. 

I nat var Capitals og Lars Eller nemlig på besøg hos Pittsburgh og måtte indkassere hele syv mål mod et veloplagt Penguins-mandskab, der endte med at vinde 7-4.

Sejren betyder, at Penguins efter nytår har vundet 10 af 13 kampe og lige så stille nærmer sig Washington i tabellen, hvor der nu blot er fire point mellem de to mandskaber. Dog har Pittsburgh spilet to kampe mere. 

I nattens kamp scorede Alexander Ovechkin to gange for Washington, der konstant jagtede Penguins-føringer, men til syvende og sidst kunne Capitals altså ikke holde trit med modstanderen. 

I tredje periode gik Penguins fra 4-4 til 7-4 på godt fire minutter, da Bryan Rust, Phil Kessel og Evgeni Malkin scorede og sidstnævnte fortsætter med at være i kongeform. Russeren blev noteret for hele fire point i topkampen.

Lars Eller blev noteret for en assist på Washingtons 2-3-mål, og han fik 16:44 minutter og -1 i plus/minus-rating i matchen.