NHL: VILDT DRAMA i San Jose – Sharks vendte 0-3 til 5-4 efter omdiskuteret udvisning

Foto: Dinur

Allerede her til morgen bliver kampen mellem San Jose Sharks og Vegas Golden Knights kaldt en af de vildeste i Stanley Cup-slutspillets historie, og var man tidligt oppe denne morgen, kunne man også se en vild, vild kamp, der først blev afgjort i overtiden af første periode.

Her leverede Erik Karlsson en perfekt “stikning” til Barclay Goodrow, der rundede Marc-Andre Fleury i Vegas-målet. Og så eksploderede det hele i The Shark Tank.

San Jose var ellers meldt ude af serien og kamp syv. Midt i tredje periode førte gæsterne fra Vegas sikkert 3-0, og var i gang med at køre sejren hjem.

Men efter en faceoff mellem Cody Eakin og Joe Pavelski, crosscheckede Eakin Pavelski brystet. San Jose-spilleren mistede balancen og ramlede ind i en fremstormende Paul Statsny.

Som det så ud, faldt Pavelski så uheldigt, at han både begyndte at bløde og måtte hjælpes fra banen i bevidstløs tilstand.

Derefter begyndte et vanvittigt Sharks-comeback. På blot 4:01 minutter scorede San Jose fire mål og dermed vendte kampen altså på en tallerken. Kevin Labanc scorede et mål og leverede tre assister. 

Vegas forcerede fuldstændig skånselsløst i slutfasen. Det endte med, at en fri Jonathan Marchessault hamrede pucken ind bag Martin Jones i San Jose-målet med 47 sekunder. 

Vegas-spillet i seks mod fem var ganske enkelt blændende og dermed røg kampen ud i overtid, hvor Barclay Goodrow blev helten. 

Det var skørt, helt skørt – og gæsterne var rasende efter kampen på grund af udvisningen, der førte til fire Sharks-mål.

San Jose spiller mod Colorado i næste runde.