NHL: Vildt Bruins comeback sænkede Stars

Dallas Stars har i denne sæson været NHLs svar på vores egen Metalligas Odense Bulldogs, og i nat var ingen undtagelse. Stars tog på hjemmebane i mod Boston Bruins der for alvor er kommet igang og lige nu ligner et hold der skal spille slutspil til april.

Hjemmeholdet kom op med 3-1 kort inden afslutningen på første periode da Patrick Sharp fik godkendt et mål, hvor pucken aldrig nåede at passere mållinjen, men dommeren mente at Bruins spilleren med vilje flyttede målet, så spillet blev stoppet inden pucken nåede over stregen og derfor blev målet godkendt.

Udeholdet var dog langt fra slået og i anden periode tog de for alvor fat, med tre mål i løbet af de sidste 10 minutter af perioden sikrede dem således en føring på 4-3 inden tredje periode. I de sidste tyve minutter scorede Bruins yderligere tre mål og sikrede sig dermed en kommanderende 7-3 sejr på udebane over et ellers stærkt Stars hold. Målet til 3-6 markerede en milepæl i Patrice Bergerons karriere, da han fik en assist på målet og dermed sit karrierepoint nummer 600. De 600 points har han opnået på 797 kampe.

Russerne klarede det for Capitals

Siden Alexander Ovechkins indtræden i NHL har Washington Capitals haft en del østeuropæiske spillere og i særdeleshed russiske spillere i truppen. I nat var der seks russiske point i Capitals hjemmesejr over New Jersey Devils på 4-3 i ordinær tid.

Devils var ellers tæt på at få lidt med hjem fra den svære udekamp, og burde måske også have haft det, efter de tre gang havde føringen i kampen. Men hver gang gæsterne var kommet i front, var der lige en russisk Capitals spiller der skulle blande sig.

Således sluttede Alxander Ovechkin, Evgeny Kutznetsov og Dimitri Orlov alle med to points hver. De to førstnævnte var begge assistenter på Brooks Orpiks afgørende mål til 4-3 med under fire minutter igen, som sikrede Capitals sejren.

Nattens resultater:

Pittsburgh Penguins – Tampa Bay Lightning 2-4

Toronto Maple Leafs – Philadelphia Flyers 4-5 (OT)

Ottawa Senators – Detroit Red Wings 3-2 (SO)

Washington Capitals – New Jersey Devils 4-3

Florida Panthers – Winnipeg Jets 3-1

Nashville Predators – Los Angeles Kings 1-2 (OT)

Dallas Stars – Boston Bruins 3-7

Arizona Coyotes – St. Louis Blues 4-6

Edmonton Oilers – Colorado Avalanche 2-3