NHL vil se tiden an i Kane-sag

NHL vil se, hvordan sagen udvikler sig, før ligaen tager en beslutning omkring den voldtægtsmistænkte Chicago Blackhawks-stjerne Patrick Kane. Det fortæller NHL’s kommissær Gary Bettman.

– Det er ubelejligt, når en spiller bliver involveret i en efterforskning, som den Patrick Kane er genstand for nu. Det er forfærdeligt, men vi må se, hvordan processen forløber, og på det rette tidspunkt må vi tage de beslutninger, der er nødvendige, siger Gary Bettman.

Ifølge Associated Press er Patrick Kanes sag blevet udsat, fordi man eftersigende arbejder på et forlig mellem Chicago-spilleren og den kvinde i 20’erne, som har anklaget ham for at have voldtaget hende i Kanes hjem nær Buffalo.

Chicago Blackhawks indleder deres training camp 18. september, og NHL ventes at tage en beslutning om eventuelt at suspendere Patrick Kane inden denne dato, selvom der måske ikke sker mere i sagen inden da. Gary Bettman betegner ikke 18. september som en skæringsdato, men giver dog indtryk af, at NHL snart må handle.

– Vi vil tage en hvilken som helst beslutning, vi må tage, ud fra den information vi har på det tidspunkt, hvor vi beslutter os. Derudover vil jeg ikke spekulere i noget lige nu, siger Bettman.