NHL: VIDEO – NIELSEN SCOREDE for Red Wings, men det rakte ikke til sejr

Foto: Jan Korsgaard

Frans Nielsen fik noget af en debut i den klassiske røde trøje, da han i nat leverede sin første betydende kamp for Detroit Red Wings.

Danskeren fik noteret -1 i plus/minus-statistikken, men scorede til gengæld både sit første mål og leverede sin første assist for traditionsklubben, der tabte 4-6 hos Tampa Bay Lightning. Detroit førte ellers 3-2 inden tredje periode, men gik helt på spanden i tredje, hvor Lightning fik lov at score fire gange.

Frans Nielsen var tidligt med i Detroits powerplay, hvor danskeren fik en ganske billig assist, for der skete en del efter at Nielsen havde skudt på mål og frem til, at Thomas Vanek var på pletten med sit 1-0-mål og point nummer 650 i karrieren.

I mellemtiden var Henrik Zetterberg på spil bag Tampa Bay-målet og serverede pucken for Thomas Vanek, der ligesom Nielsen debuterede for Red Wings.

Frans Nielsen første mål kom i anden periode, hvor Detroit bragte sig foran 3-1 og dermed var på solid sejrskurs, inden Tampa Bay brød løs i en ren scoringsrus i tredje periode.

Nielsen fangede en helt klassisk rebound på Mike Greens skud og fik skovlet pucken ind over stregen og var kvik ved havelågen foran Ben Bishop i Tampa Bay-målet.

Men derefter scorede Lightning altså fire gange på stribe og endte med at vinde ganske sikkert med 6-4.

Her Frans Nielsens første mål for Red Wings:

Og danskerens assist som man skal lede lidt efter: