NHL: Video – Islanders og Nielsen tabte i Tampa

New York Islanders havde masser af muligheder for at komme godt fra start i kampen mod Tampa Bay Lightning i aftes i Amalie Arena i Tampa.

Men et par gode muligheder i powerplay blev forspildt totalt i de første 20 minutter, hvor Islanders-spillerne var uskarpe, og hvor målmand Thomas Greiss så skidt ud for første gang i slutspillet.

Trods kun fem skud på mål i de første 20 minutter, formåede Lightning at bringe sig foran 2-0, og en reducering af Nikolay Kulemin kort før første pause endte med at blive Islanders eneste scoring lørdag aften dansk tid.

Tampa Bay var heldige i anden periode, da et skud fra den svenske superback Victor Hedman blev rettet kraftigt af på Islanders-backen Calvin de Haans skøjte.

Hedman spillede 27:35 minutter og endte som kampens 1st star i en kogende arena i Tampa, som de to hold altså nu bytter ud med Brooklyn og Barclay Center, Islanders hjemmebane. Stillingen 1-1 i serien.

Frans Nielsen spillede knap 20 minutter i kampen, og var konstant med i den New York-powerplay, der sagtens kunne have fungeret bedre i aftes. Danskeren noterede sig for -1 i plus/minus-statistikken.

Se højdepunkterne fra kampen her: