NHL: VIDEO – Frederik Andersen var bedste mand i Anaheim-sejr

Foto: Bridget Samuels

Som ventet var Frederik Andersen tilbage i Anaheim-målet, da Ducks skulle forsøge at vende serien mod Nashville i NHL-slutspillets første runde. Den store dansker leverede varen og sendte Anaheim tilbage i serien med en sejr på 3-0 hos Predators.

Danskeren stod for 27 redninger og blev first star og dermed et af de centrale vendepunkter. Det var Andersens playoff shutout nummer to i karrieren og hans sejr nummer 15 i slutspillet. Dermed fører Nashville nu kun 2-1 over Anaheim i serien, der fortsætter natten mellem torsdag og fredag – også i Nashville.

Jamie McGinn lagde for efter 10 minutter og scorede Anaheims første mål, mens Richard Rakell og Chris Stewart lagde til i midtperioden, inden det californiske mandskab lukkede og slukkede kampen i tredje periode, hvor sejren stille og roligt blev kørt hjem.

“Anaheim spillede en stort set perfekt udebanekamp, og Andersen stoppede alt, hvad der kom hans vej. Inkluderende en hammer af et slagskud fra Predators-kaptajnen Shea Weber, som “raketterede” fra Andersens maske,” skriver den lokale Anaheim-avis Orange County Register om kampen, der sluttede for kort tid siden.

Her et par af Frederik Andersen stærke redninger i kampen og nederst højdepunkter: