NHL: VIDEO – Bødker-scoring rakte ikke for Sharks mod Coyotes

Foto: Bridget Samuels

Mikkel Bødker og San Jose Sharks var i nat på besøg i Arizona, hvor hjemmeholdet Coyotes var en tand for skarpe i opgøret mellem to af holdene fra de varme områder i USA. Danskeren fik som altid ganske meget tiltro og 16:38 minutters spilletid i kampen, som Coyotes endte med at vinde 3-2.

Mikkel Bødker var på banen i Sharks’ sidste forcering for at fremtvinge et point, men danskerens scoring kom med blot 11 sekunder igen og dermed var det altså for sent for Sharks til for alvor at komme ind i kampen.

Tre Coyotes-mål i løbet af anden periode afgjorde sagerne for Bødkers tidligere mangeårige klub, og dermed var der formentlig lidt drillerier til danskeren fra de tidligere holdkammerater, og ikke mindst Bødkers gode ven, den svenske back Oliver Ekman-Larsson, der fik en enkelt assist i bogen for Coyotes.

Her Mikkel Bødkers glimrende scoring, der altså ikke kunne hjælpe Sharks til point. San Jose løb ind i en storspillende Louis Dominguez i Coyotes-målet, der overstrålede alle med sine 39 redninger.