NHL: Video: Andersen overvundet, kamp syv venter

Så gik den ikke længere for Frederik Andersen og Anaheim Ducks. Efter tre sejre på stribe tabte Anaheim i nat dansk tid til Nashville, der dermed fik båret serien tilbage til Californien og Anaheim, hvor den afgørende kamp syv skal spilles om et par dage.

Ligesom for nylig i Anaheim bed de to hold i hinanden i første periode, hvor stillingen var 0-0. Nashville kom foran i anden periode, hvor Mathias Ekholm, assisteret af Calle Järnkrok, sørgede for, at der gik hul på Frederik Andersen. Ekholm fyrede et stærkt håndledsskud af i det 29. minut, hvor der var masser af trafik foran danskerens mål.

Kort før pausen udnyttede stjerneduoen hos Nashville, Ryan Johansen og James Neal, fremragende en to mod en-situation. Frederik Andersen var chanceløs. Ryan Keslers reducering fulgte hurtigt derefter, men Predators formåede at holde stand i hele tredje periode.

Finske Pekka Rinne stod en fremragende kamp for Nashville og kom ud med en redningsprocent på 96.6. Frederik Andersen med 23 redninger på 25 skud og redningsprocent 92.0.

Dramaet fortsætter dermed, og det bliver natten mellem onsdag og torsdag, at Ducks skal forsøge at avancere mod et Predators-hold, der altså viste stor styrke og moral og ikke bare lagde sig ned trods tre nederlag i træk.

James Neal blev 1st star i kampen, efterfulgt af Pekka Rinne, der for en stund vandt den skandinaviske målmandsduel. Lad os håbe, Andersen tager den titel tilbage torsdag morgen.

Højdepunkter fra kampen her:

Ekholms 1-0-scoring:

James Neal til 2-0:

Frederik Andersen-redning:

Ryan Kesler reducerer for Ducks: