NHL: Vegas vandt overtidsdrama

Ishockeyfeberen raser i Las Vegas, hvor byens NHL-hold i sin debutsæson spiller med om Stanley Cup-titlen, og fredag fik publikum en mindeværdig oplevelse.

Der skulle nemlig spilles næsten fem perioders intens slutspilshockey, før den anden kamp i serien mellem Vegas Golden Knights og Los Angeles Kings var afgjort, og til stor tilfredshed for de fleste tilskuere i T-Mobile Arena var det hjemmeholdet, der sikrede sig sejren.

Erik Haula blev den store helt, da han scorede sejrsmålet til 2-1 med mindre end fem minutter tilbage af anden overtidsperiode. Golden Knights fører dermed med 2-0 i kampe i holdets første slutspilsserie nogensinde.

Det var også Vegas, der kom først på tavlen i fredagens kamp, hvor Alex Tuch scorede til 1-0 med fem minutter tilbage af første periode. Kings, som var uden backstjernen Drew Doughty, fik udlignet ved Paul LaDue i slutningen af anden periode, og så var der ellers stillingskrig i tre perioder.

Kampen var den længste i begge klubbers historie, og trætheden havde meldt sig på isen, hvor særligt Kings-spillerne virkede udpinte. Kings-backen Alex Martinez fik næsten 45 minutters istid, men det endte altså med at være nytteløst, da Haula sikrede Golden Knights sejren.

Los Angeles Kings skal nu have svaret igen for at åbne serien. De næste to kampe spilles i Los Angeles.