NHL: Vegas vandt igen, en sejr fra Stanley Cup-finale

Nu er der for alvor pres på Winnipeg Jets og Nikolaj Ehlers. 

Den danske angriber var – efter en enkelt kamps skadespause – tilbage i nat dansk tid i kampen mod Vegas Golden Knights. Ehlers spillede 16:37 minutter, skød tre gange, men fik ikke scoret sit første playoff-mål for sæsonen. 

I stedet blev Reilly Smith matchvinder for Vegas Golden Knights med godt syv minutter igen. Vegas vandt kampen 3-2 og fører serien med 3-1 inden næste kamp i serien, der spilles i Winnipeg. 

Jets skal altså vinde tre kampe på stribe mod et Vegas-mandskab, der synes at være tæt på uovervindeligt i denne første sæson for holdet fra ørkenstaten. Winnipeg skal i hvert fald finde noget helt specielt frem, hvis serien skal vendes. 

William Karlsson scorede det eneste mål i første periode, men godt halvvejs inde i kampen udlignede Patrik Laine. 

Vegas har gennem hele serien været stærke til at svare igen på Winnipeg-mål, og der gik ikke et minut, før Tomas Nosek havde scoret til 2-1 for Vegas, som også var stillingen efter anden periode. 

Winnipeg gav ikke op og udlignede i tredje periodes 6. minut ved Tyler Myers, men syv minutter før tid lykkedes det for Vegas at score det afgørende mål. Jets pressede, Dustin Byfuglien skød på mål, men blev blokeret af Reilly Smith, der kom af sted og hamrede pucken ind bag Connor Helleybuyck.

Publikum i Vegas gik bananas. Expansion-holdet er nu blot en eneste kamp fra at skabe endnu en sensation.