NHL: Vegas udraderede Bødker og kompagni

Hverken Vegas Golden Knights eller San Jose Sharks prøvede at tabe i første runde af årets slutspil, men efter det første møde mellem holdene er det nu kun Las Vegas-holdet, der fortsat er ubesejret.

Hjemme i T-Mobile Arena tildelte Golden Knights nemlig gæsterne fra San Jose en ordentlig øretæve, da anden runde af NHL-slutspillet begyndte torsdag.

Vegas vandt kampen med hele 7-0, så Mikkel Bødker og holdkammeraterne må være ramt på stoltheden, efter at de ellers cruisede igennem serien mod Anaheim Ducks i første runde og vandt med 4-0 i kampe.

Allerede i første periode fik Golden Knights pucken i nettet fire gange. Cody Eakin, Erik Haula, Jonathan Marchessault og Alex Tuch var målscorerne for Las Vegas-holdet, som er i gang med en fantastisk debutsæson.

I anden periode udbyggede Shea Theodore føringen, før Colin Miller og James Neal i den første halvdel af tredje periode gjorde det til slutresultatet 7-0. Målmand Marc-Andre Fleury lavede 33 redninger, holdt buret rent og blev kåret til kampens spiller.

Mikkel Bødker fik kun 9:56 minutters istid for San Jose. Den danske wing blev noteret for et skud på mål, et hit og -2 i plus/minus-statistikken. Jannik Hansen var healthy scratch ligesom i første runde mod Anaheim, men kan torsdagens snitter få Sharks-træner Peter DeBoer til at overveje at sende ham på isen i næste kamp?

Kamp to spilles lørdag. Her har Golden Knights igen hjemmebane.