NHL: Vegas-topscorer får kæmpe lønforhøjelse

Vegas Golden Knights har taget NHL med storm i denne sæson, og en af de spillere, der har stor andel i holdets flotte NHL-debut, er canadiske Jonathan Marchessault.

Den 27-årige forward har lavet 37 point i 33 kampe og er topscorer for Las Vegas-klubben, som valgte Marchessault i sommerens expansion-draft. Canadieren fik sit store NHL-gennembrud i sidste sæson, hvor han lavede 51 point i 75 kampe for Florida Panthers.

Jonathan Marchessault har med andre ord bevist, at han er en de sten, Vegas Golden Knights kan bygge et slagkraftigt NHL-hold op omkring, og derfor har klubben valgt at forlænge samarbejdet med ham.

Parterne er blevet enige om en seks-årig kontraktforlængelse, som giver Marchessault en klækkelig lønforhøjelse. Canadieren har i de seneste to sæsoner spillet til en årsløn på bare $750.000, men fra næste sæson stiger hans årlige gage til hele $5 millioner.

Jonathan Marchessault er aldrig blevet draftet og brød først sent igennem i NHL, hvor han står noteret for 107 point i 159 kampe.