NHL: Vegas slog Winnipeg, Ehlers ude med skade

Vegas Golden Knights har snuppet fordelen i Conference-finalen mod Winnipeg Jets. Det er den barske realitet for Nikolaj Ehlers og co. efter kampen i nat i T-Mobile Arena, hvor hjemmeholdet vandt 4-2. 

Dermed fører Vegas Golden Knights 2-1 i serien, og eventyret fortsætter for expansion-mandskabet, der ganske sensationelt bare bliver ved og ved. I nat scorede en af slutspillets og sæsonens mest værdifulde spillere, Jonathan Marchessault, allerede efter 35 sekunder, og 1-0 til Vegas var stillingen, indtil Mark Scheifele udlignede 5:28 inde i anden periode. 

Vegas svarede igen blot 12 sekunder senere med James Neals 2-1-scoring, og da Alex Tuch satte 3-1’eren tre minutter senere – i det 29. minut – var hjemmeholdet for alvor på sejrskurs. 

Mark Scheifele reducerede tidligt i tredje periode for Winnipeg, men trods pres og jagt i hele tredje periode lykkedes det ikke for Jets at udligne.  I stedet scorede Jonathan Marchessault igen med få sekunder tilbage og jublen kunne bryde løs i Vegas. 

Nikolaj Ehlers var ikke med for Winnipeg i nat, og det skulle angiveligt ikke være fordi danskeren var sat af, skriver lokale medier, men fordi Nikolaj Ehlers skulle lide af en skade, hvis omfang og art ikke er offentliggjort. 

Næste kamp i serien spilles natten mellem fredag og lørdag – forhåbentlig med Ehlers tilbage i opstillingen hos Winnipeg.