NHL: Vegas sendte Kings på sommerferie efter fire kampe

Fire kampe og så var det farvel og tak for Los Angeles Kings i NHL-slutspillet. Vegas Golden Knights vandt tirsdag sin første slutspilsserie nogensinde uden at lide nederlag.

Kampene mellem Kings og Golden Knights var tætte, men Las Vegas-mandskabet sørgede for, at alle fire kampe i serien faldt ud til deres fordel. Således også den fjerde kamp, hvor Vegas vandt med 1-0.

Det var backen Brayden McNabb, der sikrede den nye NHL-klub avancement til anden runde af slutspillet, da han fire minutter inde i anden periode scorede kampens enlige mål.

De to målmænd har været profilerne i serien, og det var de også tirsdag. Marc-Andre Fleury lavede 31 redninger og holdt Vegas-målet rent, mens Jonathan Quick blev noteret for 20 redninger. De to rutinerede profiler blev henholdsvis first og second star.

Golden Knights er det første hold, der vinder sin første slutspilsserie med 4-0 i kampe, siden Pittsburgh Penguins gjorde det i 1970. Den nye NHL-klub møder vinderen af serien mellem San Jose Sharks og Anaheim Ducks i anden runde af slutspillet.