NHL: Vegas ruller videre med 7-0-sejr

Sikke et indtog, Vegas Golden Knights har gjort i NHL. Forudsigelserne om en bundplacering til ligaens nye hold er indtil videre blevet gjort til skamme.

Fredag blev det til endnu en “første gang” for Las Vegas-mandskabet. Svenske Oscar Dansk holdt holdets mål rent og sikrede det første Golden Knights-shutout nogensinde. Offensivt viste Vegas igen skræmmende styrke, så Colorado Avalanche blev sendt fra T-Mobile Arena med et nederlag på hele 7-0.

Vegas hentede dermed sin femte sejr på stribe, og holdet har vundet otte af sine første ni NHL-kampe. Det betyder, at Golden Knights fortsætter med at udbygge rekorden for den bedste sæsonstart af et udvidelseshold nogensinde.

Det var i anden periode af fredagens kamp, at Golden Knights cementerede deres ottende sejr i NHL. David Perron åbnede målscorigen små ni minutter inde i midterperioden, og ti minutter senere havde Vegas scoret yderligere tre mål og førte 4-0.

I tredje periode blev føringen udbygget, så det endte med en knusende sejr over Colorado, der nu har tabt fire af sine seneste fem kampe og har sat en flot sæsonstart lidt over styr.

Vegas ruller videre og følger efter St. Louis Blues og Los Angeles Kings i toppen af Western Conference.