NHL: Vancouver smed vigtige point

Vancouver Canucks var lørdag i kamp på hjemmebane mod Calgary Flames. Jannik Hansen og kompagni skulle gerne vinde, hvis de skulle holde sig inde i slutspilskampen, men det gjorde de ikke.

Frederik Andersens tidligere målmandskollega i Anaheim, schweiziske Jonas Hiller, vogtede målet for Calgary, og ham havde Vancouver-spillerne noget af et hyr med. Hjemmeholdet skød på mål hele 35 gange, men kun en enkelt puck gik i nettet bag schweizeren, som førte sit hold til en 4-1-sejr.

Michael Frolik bragte Flames foran med 1-0 i anden periode, men kampen så længe ud til at ende som en ekstremt målfattig affære. I de sidste fem minutter af tredje periode kom der dog mere gang i løjerne.

Sean Monahan bragte gæsterne foran 2-0, og Mikael Backlund øgede til 3-0 i tomt mål, men Emerson Etem fik endelig hul på Hiller og reducerede til 3-1, da der resterede halvandet minut. Det fik Vancouver til at pille målmand Ryan Miller ud igen, men kun med det resultat, at Sam Bennett til sidst scorede til slutcifrene 4-1.

Jannik Hansen fik hele 19 minutter og 53 sekunder på isen for Canucks. Han noterede sig for fire af skuddene på mål, men blev altså afvist af Jonas Hiller. Hansen var på isen ved Calgarys første scoring og endte derfor på -1 i plus/minus-regnskabet.

Vancouver har med nederlaget stadig fem point op til den slutspilsplads, som Anaheim Ducks sidder på.