NHL: Vancouver kunne ikke stoppe Canadiens

Foto: Jan Korsgaard

Montreal Canadiens har – ligesom i fjor – fået en monsterstart på NHL-sæsonen. Sidste sæson gik Canadiens ned med flaget, men en stor del af den misere beroede også på, at målmand Carey Price blev langtidsskadet.

Price er tilbage og spiller fremragende lige fra sæsonstart, og i nat dansk tid noterede han sig sit første shutout for sæsonen. 42 redninger.

Desværre – set med danske øjne – gik det ud over Vancouver Canucks med Jannik Hansen og Philip Larsen i opstillingen. Montreal vandt kampen 3-0.

Canucks er i den grad i problemer efter en fin sæsonstart med fem rene nederlag på stribe og måtte i nat kapitulere overfor to Montreal-scoringer i anden periode ved Nathan Beaulieu og Torrey Mitchell.

Alexander Radulov afsluttede festen med sin scoring til 3-0 i kampens slutminutter. Som det ses nedenfor havde Jannik Hansen en god chance for at passere stærke Price, men danskeren brændte altså og måtte nøjes med sine 16:07 minutter, deraf to minutter i undertal, på isen.

Philip Larsen havde hele seks minutter i overtal uden succes, 18 minutters spilletid i alt og måtte notere sig -2 på bogen. Ærgerlig aften for Larsen, der diskuteres i de lokale medier sat op mod overraskelsen Troy Stetcher, der spillede en fremragende preseason og virkelig banker på til en plads hos Canucks.

Men på grund af tekniske omstændigheder i forhold til både den kommende ekspansion-draft for Las Vegas, og det forhold, at Stetcher ikke kan blive sendt på waivers, er den lille back – ifølge de lokale medier – blevet offer i back-kabalen hos Vancouver på trods af gode indsatser i de tre kampe, han foreløbig har spillet.