NHL: Ustoppelige Columbus gik fra 0-3 til 7-3

Columbus Blue Jackets er for øjeblikket helt ustyrlige i NHL og stormer fremad i tabellen. 

I nat i fremragende stil igen, for Blue Jackets lod sig slet ikke ryste af Edmontons 3-0-føring efter 10 minutter i nattens kamp i Canada.

Connor McDavid scorede blandt andet sit mål nummer 40 for sæsonen, men inden første periode var ovre, havde Thomas Vanek med to mål og Artemi Panarin udlignet kampen.

Columbus-toget kørte videre i anden periode, hvor Vanek fuldendte sit hattrick, mens Boone Jenner og Cam Atkinson også legede med og sørgede for 6-3 til Blue Jackets, der fuldendte det flotte comeback midt i tredje periode med et mål af Markus Nuutivara. 

Midt i målfesten nøjedes Oliver Bjorkstrand med 13 minutter på isen og et enkelt skud på mål, og danskeren får trods en vis måltørke stadig godt med istid og tillid af træner Tortorella. 

Og Bjorkstrand har altså til gode at eksplodere i den fantastiske stime, Columbus har gang i. Det er blevet til 11 sejre i de seneste 12 kampe. 

Blue Jackets er nu et point fra at passere Pittsburgh i Metropolitan Division og dermed sikre sig hjemmebane i en serie mod de forsvarende mestre.