NHL: Ung stjerne scorer 270 millioner kroner

Foto: Sarah A.

Få dage før NHL-premieren har amerikanske Johnny Gaudreau fået fremtiden på plads. Den 23-årige forward har skrevet under på en seks-årig kontrakt med Calgary Flames, som gør ham yderst velhavende.

Johnny ‘Hockey’ Gaudreau har været restricted free agent siden 1. juli, og mandag blev han langt om længe enig med Calgary Flames om en ny aftale. Gaudreau har skrevet under på en kontrakt, der gælder for de næste seks sæsoner. Ifølge TSN har aftalen en samlet værdi af $40,5 millioner, hvilket svarer til 270 millioner kroner.

– Vi er henrykte over at have fået en lang aftale i hus med en vigtig og stor del af kernen på vores hold. Alle, der følger vores hold, ved, hvor stort et talent Johnny er. Dem, der måske ikke har set ham så meget i Calgary, tror jeg fik en ret god smag på, hvor god han er under World Cup of Hockey, siger Calgary Flames’ general manager Brad Treliving.

Johnny Gaudreau lavede i sidste sæson 78 point i 79 NHL-kampe for Flames, og det placerede ham som nummer seks på ligaens topscorerliste. I sidste måneds World Cup of Hockey noterede Gaudreau sig for fire point i tre kampe for Team North America.

Den nye kontrakt med Calgary Flames gør Johnny Gaudreau til holdets bedst betalte spiller sammen med holdets kaptajn Mark Giordano.