NHL: Tysker skriver kontrakt med Coyotes

Foto: Bridget Samuels

Arizona Coyotes er langt om længe nået til enighed med tyske Tobias Rieder om en ny kontrakt. Parterne fik mandag papir på hinanden for de næste to år.

23-årige Rieder har siden 1. juli været restricted free agent. Det har betyder, at Arizona Coyotes har beholdt kontraktrettighederne til ham, så tyskeren har ikke kunnet forhandle med andre NHL-klubber i mellemtiden. Forhandlingerne med Coyotes har dog indtil videre trukket i langdrag.

Lige indtil mandag. Her blev klubben endelig enig med forwarden, som er lidt af en publikumsfavorit i Arizona. Det endte med en to-årig kontrakt med en samlet værdi af $4,45 millioner.

Tobias Rieders agent Darren Ferris sagde for en uge siden, at de havde sendt Arizona Coyotes et udspil, som lød på en to-årig kontrakt med en årsløn på $2,50 millioner. Det var Arizona ikke klar til at betale, men Ferris mente ikke, at parterne var langt fra hinanden. Derfor kan Rieders kommende årsløn på $2,225 millioner meget vel være et “møde på halvvejen”.

23-årige Rieder står noteret for 58 point i 154 kampe for Arizona Coyotes, som for tre år siden fik ham i et trade med Edmonton Oilers.