NHL: True imponerede i testkamp for Sharks

Foto: Jan Korsgaard

Alexander True skrev før denne sæson kontrakt med San Jose Sharks’ farmerklub San Jose Barracuda i AHL, men i sæsonopstarten får den 20-årige dansker chancen for at vise sig frem iført NHL-klubbens trøje.

True er lige nu en del af det Sharks-mandskab, som deltager i en af de årlige prospect-turneringer. Et hold, som også tæller frederikshavneren Joachim Blichfeld, der blev draftet af San Jose sidste sommer.

Lørdag mødte Sharks et hold bestående af Colorado Avalanche-talenter, og her imponerede Alexander True. Den store dansker spillede center i San Joses førstekæde, som var toneangivende i opgøret.

Alexander True lagde op til to scoringer i kampen, som Sharks vandt med 7-4, og modtog efterfølgende ros fra Roy Sommer, der er danskerens træner i San Jose Barracuda i den kommende sæson.

– Vi har at gøre med en spiller, som deltog i development campen og gjorde sig fortjent til en AHL-kontrakt. Center stor center, som kan skøjte og flytte pucken og som tager ansvar, lød det ifølge Mercury News fra Sommer om Alexander True.

Joachim Blichfeld kom ikke på pointtavlen i lørdagens kamp.