NHL: Tredobbelt Stanley Cup-vinder afsluttede karrieren

Foto: Bridget Samuels

En lang NHL-karriere, som har budt på tre Stanley Cup-titler er forbi for Patrick Sharp, som lørdag spillede sin sidste kamp i hjembyen Winnipeg.

36-årige Sharp har valgt at lægge skøjterne på hylden og afslutte en lang karriere, som bød på 939 kampe og 620 point i verdens bedste ishockeyliga. Den canadiske forward har tilbragt størstedelen af sin NHL-tid hos Chicago Blackhawks, som også var klubben, han spillede for i sin sidste sæson.

Det blev i hjembyen Winnipeg, at Patrick Sharps karriere sluttede. Sharp har aldrig spillet for Winnipeg Jets, men efter opgøret sagde han, at det var ganske specielt at få lov at spille sin sidste kamp i Winnipeg, og at han var glad for publikums hyldest.

Patrick Sharp fik næsten 16 minutters istid i sin farvelkamp, hvor han skød på mål hele seks gange og altså ihærdigt forsøgte at score et afskedsmål. Det kom ikke. Chicago Blackhawks tabte kampen med 4-1 og Patrick Sharp har trukket sig tilbage fra NHL.

En flot karriere, som bød på tre Stanley Cup-titler med Chicago, en OL-guldmedalje og en VM-sølvmedalje med Canada, samt en enkelt optræden i NHL’s All Star-kamp, hvor han blev kåret til MVP, er dermed forbi.