NHL: Tre mål i tredje periode sikrede Lightning sejr

Tampa Bay Lightning var i sækken i udekampen mod Edmonton Oilers, der førte kampen med 2-0 inden tredje periode, men Oilers fik aldrig lukket kampen og i stedet strøg gæsterne afsted med begge points på en stor tredje periode, hvor især den svenske back Victor Hedman strålede med et mål og to assists.

Hedman blev også kåret til first star i kampen efter han solide spil. De to points var vigtige for Lightning, som spiller i den tætte Atlantic Division, hvor seks hold lige nu ligger inde for en kort afstand om 4 slutspilspladser.

I United Center, havde Chicago Blackhawks besøg af Buffalo Sabres, og her vandt hjemmeholdet med 3-1 sejrs målet var et debutmål, da det var Phil Danaults første NHL mål, der sikrede sejren til Blackhawks.

I øvrigt dominerede Chicago begivenhederne hele vejen igennem og endte med at vinde skudstatistikken med hele 45-29.

Jones og Johansen i kamp for nye klubber

I nat fik begge spillere som var involveret i blockbustertradet i mellem Columbus Blue Jackets og Nashville Predators debut. I Carolina, vandt Hurricanes med 4-1 over Blue Jackets, der havde Seth Jones med i over 22 minutter på isen, og han fik ikke den bedste start, da han var inde på to baglæns mål og dermed -2 i +/- statistikken.

I Colorado vandt hjemmeholdet Avalanche med 5-3 og Predators. Her viste Ryan Johansen straks gode takter, da han scorede åbningsmålet og tilføjede en assist senere i kampen, det var som sagt ikke nok.

Avalanche afgjorde kampen med to mål i tredje periode, det sidste mål i tomt net.

Nattens resultater:

New Jersey Devils – Boston Bruins 1-4

Carolina Hurricanes – Columbus Blue Jackets 4-1

Chicago Blackhawks – Buffalo Sabres 3-1

Colorado Avalanche – Nashville Predators 5-3

Edmonton Oilers – Tampa Bay Lightning 2-3

Anaheim Ducks – St. Louis Blues 4-3 (EFS)

Højdepunkter fra kampen i mellem Colorado og Nashville: