NHL: TRE DANSKE POINT var ikke nok for Sharks

Foto: Dinur

Mikkel Bødker scorede og leverede en assist, mens Jannik Hansen også kom på tavlen med en assist, men desværre for San Jose Sharks var det ikke nok i nattens kamp mod Nashville Predators.

Topholdet i hele NHL vandt med 5-3 og satte kurs mod President’s Cup, der gives til bedste hold i grundspillet. Her fører Nashville med 111 point og fire pinde ned til nærmeste forfølger. 

Men Nashville havde problemer med at holde gæsterne væk i nat.

En tidlig 1-0-føring til hjemmeholdet blev til 1-1, da Mikkel Bødker viste fint overblik i powerplay, hvor han tog fat i pucken og fandt Brent Burns, der lagde den direkte ind til Logan Couture, der udlignede i det 7. minut. 

Jannik Hansen var på spil, da Sharks scorede til 2-2 senere i første periode. Hansen lagde en fin puck tilbage til Brenden Dillon, der hamrede den i kassen helt ude fra blå linje.

Nashville bragte sig foran 3-2 på anden periodes enlige mål. Stor jubel, da Craig Smith satte 3-2’eren.

Mikkel Bødker gjorde sit til at holde Sharks inde i kampen. Stillingen var 2-3 i begyndelsen af tredje periode, da San Jose havde powerplay.

Et sandt bombardement af Juuse Saaros mål kulminerede, da danskeren fik fat i pucken, ventede og satte pucken ind i Nashville-kassen. 3-3.

Hjemmeholdet fik dog scoret yderligere to gange efter Bødkers udligning. Ryan Ellis og Nick Bonino satte de to kasser.

Jannik Hansen måtte trods sin fine assist nøjes med lidt over syv minutter på isen, mens Mikkel Bødker fik 13:26 minutter for Sharks. Målet til 3-3 var Bødkers nummer 15 i sæsonen.