NHL: Træneren mumler om Ehlers-status

Foto: Jan Korsgaard

Nikolaj Ehlers spillede ikke den seneste kamp mod Vegas Golden Knights i NHL-slutspillet, og det var altså ikke på grund af, at Ehlers var sat af holdet, kom det frem i forbindelse med kampen.

Men hvad er der galt med danskeren? De canadiske medier spørger træner Paul Maurice, hver gang, de har lejlighed dertil, men Maurice er kryptisk. Han vil ikke svare på spørgsmål – eller svarer meget kort – på spørgsmål om Ehlers og hvorvidt forwarden er skadet. 

Danskeren vil være en rigtig mand at få ind på trods af, at han stadig ikke har scoret i hele playoff. Til gengæld vil han være lige nøjagtig den X-faktor, Winnipeg ville kunne bruge i de kommende kampe. 

Han er set spille fodbold med holdkammeraterne under serien i Vegas, så helt galt kan det ikke stå til med Ehlers, der har syv assister på playoff-bogen.

– Jeg tænker over det (Ehlers’ tilstand) og kommer tilbage til jer. I finder ud af det, når vi skøjter om morgenen op til kamp fire, siger Paul Maurice.

Problemet for medierne er blot, at der ikke nogen træning på morgenen op til kamp, så vi må formentlig vente til kampstart med at se, om Ehlers melder sig klar.