NHL: Tortorella: Ligaen er blevet en krammeklub

Oliver Bjorkstrands træner John Tortorella er kendt for at være en af ligaens “old school”-trænere, og da han for nylig udtalte sig efter en Columbus-kamp forstærkede han indtrykket. Han savner ganske enkelt de gode gamle dage og “hadet” mellem spillerne på isen. Ligaen er blevet en “krammeklub” som vi frit oversætter “hug fest”, som var Tortorellas udtryk om det, der irriterer ham for øjeblikket og i disse år.

– Helt ærligt, så frustrerer det mig. Spillet har ændret sig. Og for nogle af de “dinosaurer”, der er tilbage, er det frustrerende. Det må jeg indrømme. Og jeg mener det faktisk. Det er ikke noget, jeg laver sjov omkring. Det frustrerer mig, at spillerne løber omkring og taler med modstanderne og faceoff’erne er en stor krammeklub indimellem, lød det. 

– Jeg ved ikke om spillerne har så mange møder med deres forening (NHLPA) og alt, hvad der nu foregår, men der er intet had. Jeg savner det. Det frustrerer mid fandens meget, ærlig talt. 

John Tortorella spillede senest ishockey tilbage i 80’erne, hvor han afsluttede sin karriere i den nu lukkede Atlantic Coast Hockey League, inden han ramte en lang og glorværdig trænerkarriere. 

– Hør her: Jeg ved, at jeg “hamrer hovedet mod muren” i forhold til, hvor jeg vil have spillet hen. Ishockeyen har også været igennem nogle fine ændringer i de sidste mange år. Men for pokker: Jeg mangler den gode gamle “Jeg kommer efter dig, og vi tager en øl bagefter.” Men det er kvalmende, at vi skal tale om det på isen lige nu, lød det fra John Tortorella.

To minutter inde i nedenstående klip kommer Tortorellas kommentarer: