NHL: Toronto gav Calgary klø i intern canadisk topkamp

Foto: Dinur

Calgary Flames med den stærke back og kaptajn Mark Giordano har været en af de absolut positive overraskelser i denne sæsons NHL, og ligger til at få en god seedning i slutspillet om Stanley Cup senere på foråret. 

Flames er i spidsen for Pacific Division og hele Western Conference, og mødte i nat Toronto i en med spænding imødeset kamp mellem de to store canadiske mandskaber. 

Toronto jagter Boston i Atlantic Division i Eastern Conference og kæmper for at få hjemmebane i første runde på trods af at holdet faktisk efter i nat blot har tre point færre end Flames. 

Frederik Andersens mandskab vandt nemlig den interne canadiske match stensikkert i nat. Det blev 6-2 til Maple Leafs i en kamp, hvor upåagtede Tyler Ennis scorede hattrick. Et stærkt comeback af Ennis, der var helt ude af truppen, da Toronto senest slog Buffalo 5-2 på hjemmebane. 

I nat scorede Ennis to mål i første periode, som Toronto vandt med 3-0 og dermed grundlagde sejren. 

Frederik Andersen var stærkt kørende og leverede 35 redninger på 37 skud, hvilket gav ham en redningsprocent på 94,6 og titlen som kampens Second Star.

Det var Andersens sejr nummer 103 som Toronto-målmand, hvilket nu giver ham en sjetteplads på den evige tabel i den kategori.