NHL: TO EHLERS-KASSER i Winnipegs 7-4-sejr

Foto: Jan Korsgaard

Nikolaj Ehlers fortsætter med at brillere på et Winnipeg-hold, der ser fremragende ud i denne sæson.

Det blev til en ventet 7-4-sejr til Jets over Buffalo Sabres, der kunne se Winnipeg Jets trække fra i anden periode, hvor Nikolaj Ehlers førte an, da Winnipeg gik fra 3-1 til 5-1.

Danskerens første mål var en regulær perle. Ehlers kom op i venstre side og skød fra en halvspids vinkel. Danskeren håndledsskud fandt vej helt over til modsatte hjørne uden at Buffalo-målmand Robin Lehner var i nærheden af at se pucken.

Og minsandten om ikke Ehlers gjorde det igen senere i perioden i powerplay. Fra lidt kortere afstand, men med nøjagtig samme og blændende svirp. Robin Lehner igen fuldstændig uden chance. Fuldstændig fremragende kasse af Ehlers. Det var sæsonmål nummer 18 og 19 for danskeren, der skød fem gange og spillede små 16 minutter. Winnipeg havde i det hele taget ikke problemer med at spadsere forbi Buffalo.

Kyle Connor blev ligeledes tomålsskytte for Jets og tog titlen som First Star, Ehlers fulgte efter som Second Star. Winnipeg har kurs mod slutspillet og kører videre i fuld fart, selv uden den skadede krumtap Mark Scheifele.

To mål af Ehlers og højdepunkter her: