NHL: TO DANSKE ASSISTER i Sharks-sejr i OT

De to danske angribere hos San Jose Sharks, Mikkel Bødker og Jannik Hansen, er stærkt rullende for tiden, og især for sidstnævnte er det uhyre vigtigt at komme ordentligt i sving her før slutspillet, hvor Hansen kæmper for en plads på holdet. 

Efter en svær sæson vil det være et kæmpe scoop for Hansen at komme med ind i opstillingen, når Sharks skal spille om Stanley Cup, hvilket mere og mere efterhånden tyder på.

I nat sikrede San Jose-mandskabet sig endnu to af de vigtige point med en sejr over Chicago, der først blev sikret i straffeslag, da Kevin Labanc scorede det afgørende mål til 4-3.

Forinden havde Jannik Hansen leveret en blændende assist til 1-0-målet i en sekvens, hvor danskeren viste en klasse, der må have imponeret træner Pete de Boer. Hansen tog turen ned gennem Blackhawks-defensiven, passerede to mand og lagde pucken ind til Marcus Sørensen, der satte pucken ind til San Joses første scoring.

Chicago bragte sig på 2-1 i første periode på mål af Alex DeBrincat og Connor Murphy, men i slutningen af anden periode var der igen dansk signatur på et Sharks-mål.

Danskeren sendte brandvarme Evander Kane fri med en “stikning” op gennem banen til Evander Kane, der satte friløberen og scorede til 2-2.

I tredje periode scorede Tomas Hertl (San Jose) og Patric Sharp (Chicago), så den ordinære spilletid endte 3-3, inden Kevin Labanc altså satte den afgørende kasse for Sharks i straffe.

Mikkel Bødker spillede 13:11 minutter, mens Jannik Hansen trods sin solide pointhøst på det seneste stadig kun får lidt over 10 minutter på isen for San Jose. Men for Hansen er det formentlig nok at være inde i varmen for øjeblikket.