NHL: To Bødker-assister i OT-sejr

Foto: Dinur

Mikkel Bødker bliver ved for øjeblikket, og hans pointtempo ligner nu efterhånden det, han fremviste i de gode, gamle dage i Phoenix, Arizona, hvor danskeren spillede sine bedste sæsoner i NHL-karrieren.

I nat dansk tid var Mikkel Bødker på pletten igen for Sharks med to assister, og den danske angriber er nu oppe på 28 point for sæsonen.

Der er langt op til Bødkers personlige rekord (51 point) fra 2015/16-sæsonen, men til gengæld kan Sharks-organisationen allerede nu notere sig, at Bødker er oppe på 30 point i form af 13 mål og 17 assister i denne sæson, hvilket er fire mere end i hele sidste sæson. Og der er trods alt 12 kampe endnu i grundspillet til yderligere forbedringer.

I nat leverede Bødker en fin spilvending i egen zone ved Sharks’ 1-1-mål, der blev scoret af Tomas Hertl. Sharks var bagud tre gange i den ordinære spilletid, og Bødker lagde ligeledes op til 3-3-målet, hvor han satte Brenden Dillon op til skud i Oilers-zonen.

Derefter endte det hele med en sejr til Sharks i overtid. Tomas Hertl scorede det afgørende mål, der betyder, at Sharks efterhånden ligger lunt i kampen om en plads i slutspillet om Stanley Cup. Dog skal der ikke mange “slips” til, før det igen kan blive nervepirrende.

Jannik Hansen sad igen ude som scratch for San Jose.