NHL: To assister og flot Eller-kamp i Capitals-comeback

Lars Eller er på vej mod en af sine absolut bedste NHL-sæsoner, måske endda den bedste overhovedet. 

Allerede nu – efter 49 kampe – har han tangeret de 25 point, som han leverede i 81 kampe for Washington i sidste sæson, og Eller ser ud til at blive en vigtig mand på et Washington-mandskab, der i denne sæson måske har den absolut sidste chance i “denne generation” for at vinde Stanley Cup.

Men der er lang vej endnu.

I nat leverede Lars Eller sin assist nummer 14 og 15 for sæsonen i Capitals glimrende sejr over Philadelphia Flyers. Den var ekstra sød, eftersom Capitals formåede at gå fra 0-2 til en 5-3-sejr og dermed fuldende et glimrende comeback i den interne Metropolitan Division-dyst. 

Lars Eller blev kåret til Second Star i kampen på grundlag af sine blot 15 skift og 10:27 minutter i kampen.

I anden periode, hvor Capitals gik fra 0-2 til 3-2, var Lars Eller på pletten med sine to assister. Først fik han annulleret en icing med stærkt arbejde i hjørnet og kastede pucken på kassen, hvor Chandler Stephenson fik raget skiven i kassen til 1-2. Senere i perioden var Lars Eller på spil igen.

Danskeren var inde i powerplay og efter et par sekunders overvejelse fandt han Andre Burakovsky inde foran mål med en knaldhård pasning, som svenskeren på glimrende vis styrede i mål.

Washington ligger lunt i spidsen af den knaldhårde Metropolitan Division.

– Alle kæmper for playoff-pladser. Vi har fået et lille forspring nu, men de andre hold kan hurtigt komme efter os – og det ønsker vi ikke. Det her comeback var større, end det føles nu, for kampen om slutspilspladserne bliver tæt, sagde Lars Eller ifølge ESPN efter kampen.