NHL: Tenniscifre – New Jersey slog Washington 6-0 hjemme

© iShoot.dk

Kan man levere en bedre hjemmeåbner på NHL-sæsonen end at slå de forsvarende mestre med 6-0? Nej, vel.

New Jersey gjorde det i nat, hvor Devils tog imod Washington og Lars Eller og hamrede gæsterne hjem med “et æg”. To mål i første periode, et enkelt i anden og tre i tredje periode, så var den kage ligesom skåret for New Jersey, der på den måde fik publikum til at gå helt bananas i jubel.

Der skulle kun 21 redninger til for Keith Kincaid i målet for at hente en shutout mod et usædvanlig tamt Washington-hold.

Kyle Palmieri satte festen i gang med sine to scoringer i første periode og siden lagde Marcus Johansson til i anden. Så var kampen ligesom afgjort og lukket og Devils lagde til med yderligere tre kasser i slutperioden.

Lars Eller havde en noget ærgerlig aften med 11:52 minutters istid og -3 i plus/minus-statistikken. Dårlig aften for Capitals, der dermed fik sit første nederlag i regulær tid i sæsonen.

Det måtte jo komme på et eller andet tidspunkt, men det må vække bekymring hos træner Reirden, at målene på den måde vælter ind. I nat var det backup-målmanden Phoenix Copley, der måtte stå for skud.