NHL: Tampa Bay slog tilbage

Stor, stor jævnbyrdighed i de conference-semifinaler, der for øjeblikket spilles i NHL.

Mange eksperter havde talt om et historisk stærkt felt, og noget tyder på, at den er god nok. For den fjerde serie bød også på en 1-1-udligning  i nat da Tampa Bay slog Boston med 4-2 på hjemmebane.

Nu rykker serien til Boston i de kommende dage, og det ligner noget, der sagtens kan gå ud i seks-syv kampe nøjagtig som de øvrige serier, der er i gang for øjeblikket.

Tyler Johnson knækkede nødden for Tampa Bay i anden periode, da han gjorde det til 2-1 efter en første periode, hvor Yanni Gourde (Tampa) og Charlie McAvoy (Boston) havde sat de to scoringer. 

Ondrej Palat scorede den officielle game-winner for Lightning med sit 3-1-mål, mens Torey Krug skabte spænding for Boston med sit mål fire minutter før kampens afslutning. Der blev lukket og slukket i slutfasen med Brayden Points scoring 26 sekunder før tid. 

Vigtigt for Tampa Bay var det, at det lykkedes at holde kæden med Bergeron, Marchand og Pastrnak nede. Trioen leverede 11 point i den første kamp i serien, men blot fire point i nat. Det er en nøgle, hvis man skal stoppe Boston for øjeblikket.