NHL: Tampa Bay på 60 sejre, Kucherov 125 point, Bødker sat af igen

Foto: Dinur

Det var top mod bund i nat i Ottawa, hvor Tampa Bay fortsatte den fantastiske grundserie, der kan kulminere med, at holdet fra Florida kan levere historiens største antal sejre.

Detroit tog i 1995/96 hele 62 sejre, og det kan Lightning passere med sejre i de tre sidste kampe i grundspillet. I nat nåede Lightning 60 sejre i grundspillet, som det blot tredje hold nogensinde. 

Tampa Bay går ind som kæmpefavorit i slutspillet, og det er med russiske Nikita Kucherov som topspiller. Han har gang i en af de vildeste sæsoner længe af en NHL-spiller, og står nu med 125 point inden de sidste tre kampe. Kucherov leverede tre assister i nat, da Tampa Bay tog den ventede sejr med 5-2 over et Ottawa-hold, der igen var uden Mikkel Bødker. 

Danskeren ofres for øjeblikket til fordel for en række unge spillere, der skal testes her i slutningen af sæsonen, hvor Ottawa reelt ikke har noget at spille for.

Det store spørgsmål er nu, om Bødker kommer til Europa for at spille VM for Danmark. Mon ikke han i hvert fald er godt ishockeysulten stadig efter en hård sæson i Ottawa?